Om mig

Jag kallas för Annie och är en helt vanlig tjej som växt upp norr om Stockholm, men med rötter i Tornedalen och Värmland och lever här i Tokholm men längtar ständigt bort från storstan.

Min religion är att göra det som är roligt, dela med sig av både glädje, erfarenhet, inspiration och att ägna den tid man kan åt att göra gott för de som har det sämre. Den här ideologin har det senaste året tagit med mig på en resa som jag inte är helt säker på vad den tar vägen, men det händer en massa positivt varje dag.

De senaste två åren har präglats av några svåra händelser och trauman som gör att bloggen blivit en ventil. Den är personlig och ärlig och det är raka rör och livsfunderingar som gäller.

 Jag älskar att vara utomhus, gärna i havet eller i fjällen och röra på mig av egen kraft.

Mitt liv präglas mest av att vara mamma till min underbara trollunge på snart 3 år. Jag pusslar i vardagen och varje träningspass är fyllt med tacksamhet och något som inte kan tas för givet.

Jag är i grunden utbildad Personlig Tränare, kostrådgivare, sportmassör och instruktör i bl. a Boxercise, Spinning och Cirkelträning. Som liten tränade jag gymnastik,sen fotboll, sen kampsport, styrketräning och på senare år har jag yogat surfat och det senaste året är det alltså löpning som är kärnan i min träning (även om jag gjorde en grym debut på triathlon 2011 :)).

Jag har även utbildat mig till Civilekonom, läst journalistik, miljöfrågor, litteratur och biologi och arbetar just nu som revisor inom den ideella sektorn. Deltid arbetar jag även på samma jobb med en friskvårdssatsning med löpning som fokus och jag har jättekul på jobbet.

Om du vill ha hjälp med träning, kost, prata välgörenhet eller bara komma i kontakt med mig på något sätt utan att alla andra ser så maila gärna på annsofie.forsmark@spray.se

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: