Veckans träning och nya tag

20120916-212457.jpg

Fina Annelie och hennes entourage lyckades verkligen med allt idag- inklusive vädret.

Lillan har också varit så fantastisk och fick springa genom målet och få sin första medalj. I bajenfärger förstås!

När vi väl kom hem var det bara en sak på näthinnan: springa. Jag och världens bästa skor, adizero XT och backarna i Ursvik.

Jag var egentligen seg som få men visste att det bara var att tugga på. Det är som sagt kuperat hela vägen dit och hela Ursvik är ett paradis för höjdmeter.

Jag har hittat en sväng som gör att jag landar på exakt 10 km tur och retur. Det var ungefär vad jag hade tid med. Mina träningspass är inte så mycket x km utan ”hur mycket hinner jag på den tid jag har”. Har jag mycket tid passar jag på att träna långt men det är sällan.

Nåväl. Lillan och hjälten fick roa sig själva och jag sprang iväg.

Planen idag var att värma upp kort och sen springa alla backar och sen jogga bort flåset, öka igen och springa nästa backe med bra teknik. Det gick bra. Det kändes rätt ok. Jag brydde mig inte om Garmin, bara om känsla. Min bästa kompis. Inte klockan.

Jag springer till Ursvik, tar 5an, viker av in på sista delen av Extremespåret och springer sen hem. Det blir 9 backar totalt. Det känns. Idag var det mycket som skulle ut och jag mådde nästan illa när jag kom tillbaks.
Helnöjd. Inte med illamåendet. Med insatsen. Bra Annie.

Sammanställer veckan som gått. Det ska ju vara en lätt vecka förstås efter nästan 7 mil i lördags.

Men den här kursen och att försöka jobba på kvällarna har gjort att jag inte hunnit nästan något annat än ett kort styrkepass och några korta morgonjoggar.

Nästa vecka går jag Running Sweden och PT-Schools löptränarutbildning fredag och lördag. Det är ett maxpulstest på lördagen och det har jag faktiskt aldrig gjort. Det var liksom inte så intressant förut innan hjärtfixet men nu är det det.

Under veckan tänkte jag försöka få in:

1 styrkepass med fokus på bål

1 pass med så många tusingar jag hinner- troligen tisdag kväll

1 fartlek pass med avslutande benstyrka och löpteknik

1 kenyan på söndag morgon ca 17 km kanske

Det är ett jäkla pussel. Den här veckan är det en massa möten, kursen, vanliga saker att fixa ( köpa min första egna tv till exempel) och gärna hinna träffa en fin vän också.

It’s all on! Som vanligt! Häng med!

20120916-212638.jpg

Annonser

Om Annie
10% Ultra. 20% mountains 10% water 10% yoga 10% asphalt 30 % trailblaze. 10% music. 100% love.

11 Responses to Veckans träning och nya tag

 1. Håkan T says:

  Tycker du är grym och inspirerande så som du håller på! Extra kul att se att det går att kombinera det med ett barn också eftersom jag själv blir pappa i vinter 🙂

 2. Nina L says:

  Teve minsann!
  Här blev det kvällskursen i crawl som kändes skönt för det sladdriga knät. Måste vila lite igen och börja om, men sen ska jag börja erövra den där Ursviksjefelen, lovar. En backe i taget. Vad är en kenyan?

 3. Kristina says:

  Hej! Jag är en rätt nytillkommen läsare, som halkade in på din blogg via länkar om Tjejmarathon. Nu blev jag lite nyfiken på det du skriver om ”hjärtfix”, för jag har lite hjärtstrul själv och går i lösa funderingar kring vad jag ska göra. Nu kan det hända att du 1) redan har skrivit om det ELLER 2) tycker det är för privat. I fall 1 får du gärna meddela ungefär när du skrev om det, så kan jag gå tillbaka och kolla. Och om det är som i fall 2, så förstår jag dig! Tack för en fin blogg!// Kristina

  • Annie says:

   Hej ! Vad bra att du vågar fråga! Det är inget hemligt men tänkte att folk tröttnar om jag skriver om o om igen! 🙂 jag hade AVNRT, nästan gissar att du också kanske har det.
   Jag blev skrämd av den gamla beh, metoden först Och lät bli att korrigera det men till slut störde det min vardag. Så 15 nov 2011 fick jag det åtgärdat och sen dess kan jag också springa intervaller och göra burpees :)! Hoppas det svaret hjälpte och lycka till o kul att du hittat hit !

 4. Kristina says:

  Hej igen! & tack för supersnabbt svar! Jag har något som heter PSVT, men jag tror att de är lite lika varandra… Ska läsa mer och grunna vidare, för det är så segt att bli medicinberoende!// Hej från Kristina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: