En vecka, en av mig, ett liv

Ja veckan började igår men efter en sån urladdning som 5 dagar i Jämtland och WorkoutÅre är så fick igår bli en tvätt, mys och plockdag.
På jobbet händer allt på en gång, vi ska flytta platser- förvisso bara ca 50 meter men det kunde lika gärna varit 50 mil, allt ska packas ned och ihop. Jag har en hel del jobb som ska vara klart innan 15 juni då vår anståndstid för deklarationer går ut.
Om 18 dagar anordnar jag o Madde vårt första lopp. Tävlingsledare är en ny roll och det är ett speciellt projekt att anordna ett lopp i terräng där inte bilväg går nära leden hela tiden. Logistik logistik logistik!
Idag är det kortdag på jobbet för det är våravslutning på dagis. Picknick och uppträdande- inget jag missar!
Ikväll blir det cirkelstyrka hemma på gården.
Imorgon har jag kundbesök hela dagen, sen är det träning med jobbet och efter det far jag till Magnus för att hämta hem cykeln! 🙂
Torsdag är det jobbfokus och gissar en och annan mil på cykeln.
Fredag ska jag packa ihop min arbetsplats och försöka hinna springa fartlek innan jag ska grilla med familj, några grannar och vänner ute på gården.
E är hos mig större delen av den här veckan så det är svårt att få till träningspass men i helgen skulle jag gärna springa i Ursvik och ta mig igenom Extremen på söndag. Varje vecka är ett pussel. Sitt livspussel. Man väljer själv vad som ska in. Faktiskt.

Det finns bara en av mig. En stund i taget och jag kan bara göra en sak (nåja kanske tre, fyra) åt gången. Man får göra det bästa av dagen, göra det som är viktigast i en balans av ”livet är nu” och ”jag får ett hel***e om jag inte tar itu med detta nu”. Njuta av att det man gör just då är något man valt! Hey! Jag gör som jag vill! Det jag vill! Stress kommer inte inifrån mig. Jag tar inte i det. Gräver ned fötterna tryggt i goda ting, tar fina människor i händerna och siktar mot stjärnorna.

Go do it!

Annonser

Om Annie
10% Ultra. 20% mountains 10% water 10% yoga 10% asphalt 30 % trailblaze. 10% music. 100% love.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: