Oh happy days

Nu känns det verkligen att det inte är mer än några veckor tills Tjejmarathon går av stapeln. Jag och syster hade ett planeringsmöte igår hem i bilen från Värmland och under helgen har jag även lyckats stämma av en del med min faster och hennes väninna som helt fantastiskt åker från Karlskoga för att hjälpa till hela dagen!

Min systers krokar hos P4 Uppland har betalat sig också- de ringde imorse och frågade om jag kunde komma till studion Uppsala på onsdag morgon men det var ju som precis när flyget till Östersund går! Tur då att Madde kan ta sig till en studio i Göteborg- missa inte ! Klockan 8 på onsdag kan du höra henne berätta om vårt fantastiska projekt! P4 Uppland alltså!

På jobbet är det fullt ös som vanligt den här tiden på året. Jag har inga såna där gruveliga K10′ or kvar och deklarerar inte så mycket men lite ska man ju brottas med Skatteverket varje år. Det kanske är något fel på mig men göra stora deklarationer för enskild firma är faktiskt roligt! När jag har tid….

Men nu längtar jag till Åre. Först blir det en dag i Östersund men tyvärr är de jag mest vill träffa inte där då så på em tar jag tåget till Åre och bor över hos en sån där kompis man kan vara i från i flera år och så är allt som vanligt. Fina Martina!

Idag längtar jag ut i solen till min lilla tjej och att svara på de sjuttioelva frågor hon levererar per minut. Hänvisar istället till Sofie Lantto som skriver vettigt om kost, ja vettigt om det mesta men just idag vettigt om kost.

Strax ska jag så trampa hem på den skruttiga mountainbiken med barnstolen bak. Att studera andra cyklister i stan är ett nöje. Det här med att cykla som en groda med knäskålarna utåt på en räcer- jag gissar att det är för att man har för liten ram? Eller? Sett några såna.  Också sett att det är massa saker jag inte vet alls var det är som dyker upp när man googlar ”cykeltillbehör”. Men det ska nog gå bra det här. Cykel blir nog mycket roligare intalar jag mig om man i klädsel matchar färgerna. Nej men sån tur då att Trimtex gör jättesnygga cykelkläder. Kolla här:

 

Och här:

Mumma! Har du tips på lite ovanliga träningskläder? Med häftiga mönster eller färger? Tipsa gärna!

Njut av solen!

Annonser

Om Annie
10% Ultra. 20% mountains 10% water 10% yoga 10% asphalt 30 % trailblaze. 10% music. 100% love.

2 Responses to Oh happy days

  1. JH ORKA says:

    Hör att du lever ihop med en 3-åring. Det är ”jag-pratar-från-det-att-jag-vaknar-tills-dess-att-jag-går-och-lägger-mig” åldern. Underbart! 🙂 Lycka till med nya cykeln. Sparar inför inköp till nästa vår och ja…..är man i v36 då cyklar man med benen åt sidan för att få plats med magen och ja…..det ser mycket lustigt ut, men det är väl värt att sätta sin image på spel för att göra en 5-åring lycklig på cykelutflykter. 😉

    Må gott!
    //Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: