Såhär gör jag TEC

20120413-211532.jpg

Jag sa just till Madde (som sitter här i min soffa med sitt fina hår) att det som är mest läskigt är att jag verkligen tänkt att det här är det lopp där jag ska ta ut mig allra mest på. Det är mitt första lopp utan hjärtfel. Vilket gör att jag är lite kaxigare. En sak mindre kan gå fel.

Det är verkligen inte distansen som oroar mig, jag tar mig de där 8 milen- kommer sitta massa fötter i min bakdel om jag skulle tveka. Men det ska gå i det tempot jag tänkt. Jag måste få till min plan. Vaderna är som grädde efter att Mia på Access Rehab manglat dem och Martins kontroll av kroppens eventuella snedhet klarade jag galant för en gångs skull!

Den är på g. Mat och vätskeintaget är avstämt med Madde. Madde som kommer vara på plats hela loppet. Som är förberedd på att jag kommer genom skogen och ropar ”köttbullarrrrrr”.Eller inte…

Tanken är att se till att få i mig ca 6 dl vätska i timmen. Jag har inget bälte, men min fantastiska jacka från Trimtex har bra tighta fickor. Allt från Trimtex är fantastiskt.

Jag kommer ha på mig:

 • adidas trailskor
 • GoCoco kompressionsstrumpor
 • Trimtex kompressionstights
 • Craft underställströja
 • Trimtex löparjacka
 • Trimtex pannband
 • Inov-8 gaiters (som damasker)
 • På armen älsklingens Garmin 305
 • I öronen min Iphone och den här låten tar jag när det är som värst/bäst?

Jag har med mig:

 • Ombyte- extra skor. Extra jacka, pannband.
 • en kavel – att rulla benen med
 • Cola, varmt vatten med Resorb, Enervit gels och bars, banan, russin, macka med jordnötssmör. Lakrits. Sen finns det en hel del på bordet- bland annat den Perpeteum jag ska tvinga i mig varje varv.

Jag ska äta/dricka

 • Ca 6 dl vätska varje varv inkl Perpeteum och vatten med Resorb.
 • Försöka få i mig upp till 250-300 kcal per timme.

Jag har ätit en massa idag. Massa bra grejer och så Ahlgrens bilar och ferraribilar för att få lite fart i fötterna :). Jag är rätt trött. Seg. Precis som jag ska vara. Kroppen stänger ned lite. Låtsas som inget alls.

Allt det här spelar inte så stor roll. För mig är de här ultraloppen, detta mitt tredje, något helt annat. Något magiskt. Jag har inte så mycket ord idag men lämnar över till Chrissy Moehl som sätter huvudet på spiken- när vi står där på starten så är vi de vi är. Inget mer eller mindre. När man springer sådär långt så är allting väldigt enkelt. Det är enkla rena känslor. För mig iallafall. Det är glädje. Eufori. Smärta. Gemenskap. Natur. Det är ultra.

Ta dig tid att lyssna på Chrissy, ids du inte- spola till 8 minuter.

Vill du följa resultaten imorgon gör du det självklart på jogg.se här.

Vill du vara på plats så verkar det bli värsta folkfesten ute vid Ensta Krog i Täby. Jag ansvarar inte för mitt humör mellan 10 och klockan frågetecken men enligt utsago sprang jag och garvade förra året så 5 mil ska jag väl fixa det i år igen. Får tacka på förhand för det pepp jag får längs vägen.

Sen vill jag tacka alla ni som kommenterar på min blogg- det värmer så mycket och för varje kommentar vill jag ge var och en en stor kram. Jag ska tänka på er alla imorgon när det blir jobbigt. När det behövs lite oompz oompz oh yeah shakalakalak. Hoppas ni får en riktigt fin helg vad ni än ska göra!

Annonser

Om Annie
10% Ultra. 20% mountains 10% water 10% yoga 10% asphalt 30 % trailblaze. 10% music. 100% love.

4 Responses to Såhär gör jag TEC

 1. coyntha says:

  Jag tror på dig!!! Kram

 2. Frida says:

  Stort lycka till imorgon! Vill du-så kan du!

 3. Nina says:

  Det blir super härligt när du går i mål! Men man brukar säga att målet är inget och vägen är allt. 🙂 ha en fantastisk resa.

 4. Nina says:

  Ps. Snygg dödskalle huvud 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: