Getting there

Nej men godmorgon! Jag ska sluta tjata men sömn alltså! Vilken grej. Igår var jag så trött efter jobbet och ingenting av allt som står på schemat nästa vecka kändes roligt. Bara övermäktigt. Jag tog fel tåg och hamnade i Solna men kom hem till slut. Åt och åt och åt.

Bakade mina bars som blev marängbars…jaja.

Men idag. Vaknar jag. Utvilad. Bredvid min hjälte. Jag har tvekat. Jag har undrat, inte hur jag ska ta mig 8 mil- det är lugnt. Men jag vill springa 8 mil. Jag vill göra det här på en bra tid. Jag vill ta ut mig. Jag vill testa mina gränser. Smärta av stela ben är inte farligt och jag undrar, hur mycket pallar jag med?

Att komma dit. Att vara beredd på det. Att kunna bemöta den känslan när den kommer. Att stå mitt ute i skogen efter sisådär en 5,5 mil och känna att nu kör vi 2,5 mil till. Att inte tänka att ” men 5,5 mil är ju jättebra, nu gör det ont, varför ska jag fortsätta springa, jag kan gå nu?”. Dit måste jag jobba på att komma. Jag behöver smalna av perspektivet lite.
Jag kan inte fundera på att de flesta av mina ultravänner ska springa dubbelt så långt. De har ett helt annat lopp framför sig. Man attackerar inte 16 mil. Man attackerar ett marathon.

Jag har en bra dag inplanerad. Ska göra lite jobb av den mängd jag har men kom på att eftersom lillan kommer hem först måndag så kan jag ligga på soffan och jobba hela söndagen! Viktigare att ta det lugnt idag och hinna göra lite ärenden och packa inför imorgon.
Eftermiddagen är redan vigd åt ett besök på Access Rehab hos den hårdhänta norrmannen Martin följt av idrottsmassage av fantastiskt duktiga Mia.
Ätandet fortsätter. Såhär gott var det igår:

20120413-092542.jpg

20120413-092704.jpg

Frukost/ yoghurt med chiafrön, hallon, cocos, linfrön och en massa mer rågfras

20120413-092902.jpg

Två andra käpphästar för järn och bra fetter.

20120413-092951.jpg

Jobbar i kompressionsstrumpor och joggingskor idag!

I kväll kommer pre-race rapport! Ha en fin dag!

Annonser

Om Annie
10% Ultra. 20% mountains 10% water 10% yoga 10% asphalt 30 % trailblaze. 10% music. 100% love.

2 Responses to Getting there

 1. kris says:

  Stort lycka till på TEC!! Blir jätteinspirerad av din blogg! Så kul att ta del av din vardag m träning, barn, tjejmaraton mm!
  Har på internet följt en man som i höstas sprang tvärs över Indien, från nord till syd. Han snittade 50 km/dag- I 3 MÅNADER I STRECK!! När jag kör mina löppass o är trött o omotiverad tänker jag alltid på honom. Tänkte, om du blir less på TEC, så tänk att när dagen är slut, är du klar! Behöver inte göra samma sak imorgon, och övermorgon och…ja, du förstår:)
  GE GÄRNET!!!

  • Annie says:

   Tack för ditt pepp o fina kommentar :). Det ska jag tänka på- mycket bra tips !!! Ja för på söndag får jag vila :)! Tack du och sköt om dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: