2 galna fantastiska månader framåt

Jag undrar om det är något fel på mig? Jag har iallafall insett att ”det lugnar ned sig om ett tag” det är en stor fet lögn och hör ni mig säga det eller skriva det så slå mig gärna hårt i huvudet.

Jag tittade igenom kalendern idag. Jag ler brett och jag kallsvettas lite samtidigt. Hur i hela fridens namn blev det såhär mycket?

Vi börjar i helgen. TEC 8 mil. Det är lite att rodda med ändå när man ska springa sisådär en 3 mil längre än man tror är möjligt.

På måndag är jag sen med och roddar en kick-off med en minimässa innan på jobbet. Martin Lidberg kommer hit och vi kickar igång PwC Lidingö Challenge 2012 med föreläsning och bjuder in några samarbetspartners. Lite att stå i med andra ord.

Jag håller på och startar en ideell förening som jag, syster och Madde är styrelse i. Det är för att kunna driva Tjejmarathon i första hand mer juridiskt korrekt men även för att kunna göra liknande saker i framtiden. En till dröm på väg att gå i uppfyllelse men som oftast en del administration och byråkrati att ta sig igenom. Tur att man är ekonom och revisor ibland!

Vi fortsätter samma vecka då jag förutom en massa jobb åker till Lund fredag – lördag för att vara med på det första Lidingöloppet on Tour – Skrylleloppet där PwC i Skåne aktiverar sig och kunder.

Veckan efter har PwC ett Charity Run på Solvalla och jag är med i teamet som arrangerar. Det är superroligt- men det är ju så snart!

Sen har jag tusen saker att stå i för egen räkning och mycket måste göras i maj. Under maj har jag även en del jobb förstås och sen vips är det Workout Åre sista helgen. Sen är det tre veckor till Tjejmaran och needless to say en hel del att fixa. När saker sker ideellt är det mycket kvällar och hjärta som gäller.

Till detta är det så att jag alltid sätter min dotter först, min sömn, mat, träning och vänner därefter. Det ska hjälpas på dagis, det ska tas hand om uteplats, sättas insynsskydd, inredas färdigt hemma och sen har jag av erfarenhet insett att det dyker upp en triljon saker till som små bihang till allt annat jag ska vara med på.

Jag njuter. Men jag kallsvettas lite just idag. Så underbart fantastiskt då att jag ska springa hem. Att jag ska umgås med min lilla tjej, min mamma, min syster och sen åka en sväng till några av mina äldsta bästa vänner och hälsa på en snabbis ikväll. Det gäller att alltid veta vad som är viktigast. 6 kvällar av sju sitter jag vid datorn två timmar varje kväll och fixar med jobb, Tjejmaran eller annat. Jag jobbar gärna dag och natt med mina projekt. Men jag tar mig gärna tid till det som tankar maskinen.

Apropå att tanka maskinen så är den rätt sur över det låga kolhydratsintaget nu och det ska bli intressant att se vad benen säger om lite fartlek hem från jobbet idag.

Ha en fin kväll!

;

Som sagt..för det finns alltid de som ska trycka ned en när man försöker skapa lite magi i livet… ! 🙂</ o

Annonser

Om Annie
10% Ultra. 20% mountains 10% water 10% yoga 10% asphalt 30 % trailblaze. 10% music. 100% love.

One Response to 2 galna fantastiska månader framåt

  1. Ingmarie says:

    haha. Jag känner igen det där ”sen” . Har aldrig förstått hur min tomma almanacka helt plötsligt är fullklottrad med grejer! Vad hände liksom. Men man får ta en sak i taget, andas, göra sitt bästa och le så mycklet det går åt tokerierna. Men det är ju onekligen väldigt roliga grejer du har framför dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: