Solsken och TEC-laddning

Langtidsvarsel
Tirsdag10. april Onsdag11. april Torsdag12. april Fredag13. april Lørdag14. april Søndag15. april Mandag16. april Tirsdag17. april Onsdag18. april
Regn Skyet Regn Lettskyet Klarvær Skyet Regn Regn Regn
7 mm nedbør i døgnet 1,1 mm nedbør i døgnet 2,1 mm nedbør i døgnet 1,8 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 0 mm nedbør i døgnet 1,1 mm nedbør i døgnet 6 mm nedbør i døgnet 2,0 mm nedbør i døgnet

norpat från yr.no

 

Vad ser ni? Jag ser 8 dagar utan sol. En med. Lördag. TEC. 8 mil. Distansrekord. För två veckor sen trodde jag inte det skulle gå. Nu är det bara att ödmjukt tro och vilja att det ska gå för det är enda vägen igenom från km 1 till km 80.

Jag tömmer. Jag är hungrig och seg. Jag gör det som funkar i min kropp. Jag äter det jag behöver. Jag sover. Stretchar. Rör på benen. Fyller på med vitaminer, mineraler, rödbetsjuice. Probiotika och bra proteiner och fetter. Mindre kolhydrater och snart mer.

Fyller på med bra tankar. Bra musik. Fina bilder. Jag har ingen aning om vad som händer efter 40 eller 50 kilometer. Men jag vet hur jag ska försöka reagera.

I övrigt är det mest tvätt, matlådor, väskor, grus, galonbyxor, fnasiga ben, fula fötter och trasiga naglar. Rätt ovårdad på utsidan men insidan mår jäkligt gott. Det kanske skiner igenom? Vi säger så och skjuter upp det här med hudvård och hårborttagning till en annan tid. Hellre läsa en extra barnbok och sjunga ”alla snubbar vill ju vara katt…”. Alla gånger. Hårdjävulskapet växer ju bara ut igen iallafall.

Nu kör vi! Stor vecka ahead!

Annonser

Om Annie
10% Ultra. 20% mountains 10% water 10% yoga 10% asphalt 30 % trailblaze. 10% music. 100% love.

4 Responses to Solsken och TEC-laddning

  1. Efter fem mil, det är då det roliga börjar! Då kommer du att flyga fram med vetskapen om att du gör något som många människor aldrig vågar- du utmanar dig själv!

  2. Nina L says:

    Det kommer att gå så bra. Imponerad av den proffsiga förberedelsen. Boka en idrottsmassage och fotvård efteråt vettja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: