Jag är inte full. Jag har tränat med Magnus

Klockan 17.00 satt jag och mitt revisionsteam i vad som måste benämnas ”revisionskoma”. Vi var helt slut. Vi var tvungna att bryta ett tag. Göra något annat. Sån tur då för mig att jag skulle till UCSP för att köra styrka med Magnus.


Det var ett bra tag sen vi körde ihop. Idag var tydligen Magnus sugen på ben. Jag insåg direkt att 5 mil på lördag är under hot. Ben med Magnus betyder BEN. Vi började skutta lite med hopprep. Sen värmde vi upp vidare med benböj. Körde 3 uppvärmningsset med 20 kg x 10 reps. Magnus brukar lassa på redigt med mer färglada Eleiko viktkakor än mig.
Sen började cirkeln. Som skulle leverera ett starkt besked om att jag klenat till mig och som ett stort PS kommer det träningsvärk utan dess like imorgon och på lördag. How i know? I just know!
20 thrusters. (20 kg)
20 benböj (j 20 kg)
30 double unders eller 60 singel hopprepshopp
20 knees to elbow (dra upp knäna till armbågarna hängades i pullupmaskin)
20 stycken fällkniven
2 varv
Jag mådde nästan illa! Och så mådde jag så bra. Jag gillar att träna med Magnus Han är en god vän vi har alltid massor att prata om  och nu får jag även vara instruktör på samma pass som honom på WorkoutÅre. Det bästa är hans ärlighet. Han say it like it is och jag uppskattar så otroligt mycket människor som vågar säga vad de tycker.
Idag sa Magnus, vilket jag själv gått och fnulat på, att det spretar rätt mycket att sikta på en bra tid på maran och att springa TEC. Jag måste nästan välja. Jag vet. Jag funderade på vägen hem där jag lastade på mig själv 1 kilo chevreost och massa andra efter-träningen- i- mataffär-det-där måste-jag-ha varor. Funderade. Och kom på:

att inse sina begränsningar kan ibland leda till att du får en ny möjlighet.

Jag kan inte prioritera loss mer tid till träning. Jag är en UNG ultralöpare. Jag ska springa ultra tills jag fyller 100. Det är ingen panik. Jag har 3 marathon inplanerade i år. Jag kanske ska ge dem en chans att bli riktigt jäkla bra? Istället för att med min tidsbrist försöka uppnå 2 spretiga mål?  Istället ladda för WorkoutÅre, ladda för SM en vecka senare, 2 veckor senare organisera Tjejmarathon och 4 veckor efter det springa Jubileumsmaran? För att 6 veckor efter det springa fjällmaran på en fett bra tid? Känns som en ultra på 8 mil om två månader spretar lite. Men det river i hjärtat. Jag har längtat så. Jag har inte bestämt mig.

Jag satt på huk och väntade på tuben. När jag reste mig raglade jag lite på trötta ben. En snorkig päls tittade konstigt på mig. Jag är inte full, jag har tränat med Magnus!

När jag klev av på min station var rulltappan avstängd. Ni som åkt blå linjen vet att de rulltrapporna är jättelånga och lite till. Tung dataväska. Tunga matkassar. Bara att knata upp. Ebba är på landet. Stökar ner. Slänger mig på soffan och pysslar vidare med  Tjejmarathon, surfa in för att läsa om hur viktigt den verksamhet är som vi stödjer.

Och tack alla som gjorde den här dagen så jäkla bra!

Annonser

Om Annie
10% Ultra. 20% mountains 10% water 10% yoga 10% asphalt 30 % trailblaze. 10% music. 100% love.

6 Responses to Jag är inte full. Jag har tränat med Magnus

 1. Nina says:

  Snyggt jobbat och det är nog bra att prioritera lite 🙂

 2. Carina says:

  Vilket roligt pass!!
  Jag förstår din velighet kring vad du ska välja att satsa på. Det är verkligen inte lätt!! Hoppas du kommer på vad du känner mest för. Vore ju kul att ha dig med på TEC men bestämmer du dig för att inte springa så är det grymt att ändå vara där och insupa stämningen och känslan. Hoppas jag får ser dig där på något vis.:-)

  • Annie says:

   Ja du har rätt! Man kan ju ta det ”som ett långpass ” men 8 mil kommer sänka prestationen o öka risken för överträning om jag går på maraträningen för snabbt sen… Ah dessa ilandsproblem 🙂 men klart vi ses där!!!!

 3. Hej. Annie, att organisera verkar ta focus från ditt tränande och tävlande. Fattar att det är inspirerande. Hoppas se dig på TEC och i morgon på råsta runt;)

 4. Annie says:

  Klart vi ses imorgon..o TEC är lika oemotståndligt som chokladbollar… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: