Mitt enkla lugna 2012

Ni som läste om mitt 2011 förstår att jag är på jakt efter lugn. Iallafall låtsas jag det. För jag älskar när det händer saker och jag får saker att hända. Min roll i livet är att vara en energi- och glädjespridare. Jag gillar den rollen. Men den kräver att mitt liv är enkelt. Jag börjar redan den 10e januari då jag flyttar från 78 kv, till 46. Mindre. Enklare.

De flesta vardagar går all tid och energi åt till att röra mig A-B, få ihop jobbtimmar med dagislämning och mat/tvätt/plock/städ. Ha med alla grejer jag ska ha med och se till att Ebba mår bra och att vi har tid tillsammans. Det finns inte så mycket tid till att ha höga träningsmål, det handlar mer om att hitta tid att vara ute och röra på sig.

Men jag ser möjligheter inte hinder. För hur ska det annars gå?

Jag har massa planer och kommer proppfylla det nya året med masa saker men jag är inte helt oberörd och ignorant mot det år som varit. Februari och mars. November. Otroligt tuffa månader som bara gav magont och stress. Vill inte hamna där igen och då måste något bort. Måste vara förberedd. Jag har sagt nej till ett antal uppdrag och tar inte på mig nya. Jag har valt, trots att jag längtar, att skjuta triathlonfortsättningen till 2013. Faller andan på ska jag simma och cykla men temat för 2012 är enkelhet och back to basics. Att ha roligt är en självklarhet. Roliga arbetsuppgifter och rolig fritid. Man har bara ett liv, lever bara varje dag en gång. Så onödigt att ha tråkigt.

Därför är 2012 året som jag springer. Jag ska satsa helhjärtat på löpningen för att lägga grunden för de närmsta 40, 50 60 åren av löpning. Jag har satt tuffa tidsmål som jag inte behöver gå in på här för de ser ni ovan.

I övrigt är det som vanligt Ebba som står i topp. En väldigt brådmogen liten tjej som är musikalisk, duktig på att prata och väldigt energisk. Vi ska testa på simning, gymnastik, ridning och annat hon visar intresse för och detta ser jag väldigt mycket fram emot.

Jag ska göra något jättehäftigt med Madde i juni och hoppas många av er kommer vara med.

Och vet ni vad. Förutom den träningsplan jag ska slipa fram de närmsta dagarna så sätter jag inga mer mål. Jag försöker vara närvarande i varje dag, varje stund och göra mitt bästa och då sköter det där sig automatiskt. De stora riktningarna- vad jag jobbar med, var jag bor och vad jag gör på fritiden är inget som kommer förändras nästa år. Jag landar fortfarande.

Ebba först. Träna för mina löparmål. Fokuserad, lyhörd, nytänkande och proffsig på jobbet.Ha roligt och umgås med vänner så mycket jag kan. Våga välkomna kärleken igen. Sova bra. Äta bra.

E.N.K.E.L.T! Är ni med? 🙂
Ha nu en riktigt fin nyårskväll så hörs vi nästa år!

20111231-161857.jpg

Om Annie
10% Ultra. 20% mountains 10% water 10% yoga 10% asphalt 30 % trailblaze. 10% music. 100% love.

5 Responses to Mitt enkla lugna 2012

 1. David says:

  Vackra Annie, du kommer att få ett makalöst år, because you´re worth it!! Längtar så till juni!

  Ha nu en mysig kväll!

  //Madde

 2. Andréa says:

  Gott nytt år!!

 3. Caisa says:

  Låter som du har bästa förutsättningarna för ett grymt 2012!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: